Fineco
Klicka för att kontakta oss

Ytbehandling av metall

Det finns mycket att ta hänsyn till när du planerar ytbehandling. För att garantera ett resultat som uppfyller dina höga krav bör du se till att kontakta en utmärkt leverantör. Hos oss finns resurser och erfarenhet för att planera och genomföra ytbehandling av rostfritt stål. Vi har kunskap kring det man inte kan läsa sig till och levererar professionella resultat.

Skydda metallen med rätt ytbehandling

Ytbehandling görs för att skydda metallen mot rost (eller korrosion som det även kallas). I naturen finns metaller oftast i mineralform, men de förädlas av oss människor. Rost är naturens sätt att försöka återställa metallen i sin stabilaste form. Med målet att förhindra rost ger vi metallen ett heltäckande korrosionsskydd.

Rätt ytbehandling för rätt slutresultat

För att välja rätt ytbehandling gäller det att ha slutprodukten i åtanke. Det gäller att skydda från rost, men samtidigt bevara de egenskaper du vill att metallen ska ha. Rostfritt stål har till exempel ett eget korrosionsskyddande lager, men det kan brytas ned om det utsätts för värme eller mekanisk åverkan. Betning återskapar det skyddande lagret och avlägsnar rostoxider. På så sätt slipper du byta ut konstruktionen mer än nödvändigt, vilket sparar pengar och leder till långsiktig vinst. Hör av dig till oss för ytbehandling av rostfritt stål! Vi lever upp till era höga förväntningar både vad gäller professionellt intryck och optimal funktion.