Fineco

Kunder

Vi har många nöjda kunder som betar sina produkter hos oss. Nedan kan du se ett urval av dessa.

Aqua Expert AB är den kompletta leverantören inom vattenrening som både utvecklar samt producerar vattenfilter och hydroforer.

Med en effektiv process och en otroligt kundorienterad personal så lägger vi vårt absolut största förtroende till FINECO att ombesörja vår betning av hydroforer och filterkärl.
CEPA

CEPA är en underleverantör till verkstadsindustrin. Bland deras kunder finns bland annat Alfa Laval, ABB, Volvo, Getinge, Nibe och Alstom.

Getinge Desinfection

Getinge Desinfection levererar lösningar för infektionskontroll och producerar bland annat desinfektorer.

"Fineco har varit leverantör av betade komponenter till oss under många år. Vi har alltid varit nöjda med deras företag som har en bra kompetens, håller bekräftade leveranstider och alltid har fokus på rätt kvalitet!"
Tre D Mekaniska AB

Tre D Mekaniska AB är en mekanisk verkstad som bearbetar bland annat rostfritt stål genom kantpressning, svetsning, maskinbearbetning och ytbehandling.

"Fineco, en leverantör som vi har samarbetat med i många år, bra kvalitet, bra leveranstider och mycket bra service. Vi rekommenderar varmt Fineco till er som en blivande leverantör."
Wexiödisk

Wexiödisk tillverkar diskmaskiner för professionellt bruk. De erbjuder innovativa, effektiva och resurssnåla diskprocesser.